Rondje Romantiek met Annemiek de Bruin | Hengstdijk 

Het strijkkwartet van TY Zeeuws kamerorkest speelt samen met klarinettiste Annemiek de Bruin in een nieuwe serie van het Rondje Romantiek. U ben van harte welkom op zondag 24 februari 2019 om 15.00 uur in de Catharinakerk in Hengstdijk. Kaarten via de site € 12,50, aan de kassa € 13,50. Kijk hier voor meer info. 

Johannes Passion, BWV 245 | Terneuzen & Gent

TY Zeeuws kamerokest voert in de Stille Week de Johannes Passion uit in samenwerking met het koor Asaf uit Axel o.l.v. Steve De Veirman. Terneuzen: 22 maart 2019 om 20:00 uur in de Grote Kerk. Gent: 23 maart 2019 in de Sint-Machariuskerk. Toegangsprijs €20,00. 

Boek TY: voor koorbegeleiding of een privéconcert op maat

Bent u op zoek naar een professioneel orkest om een concert te verzorgen tijdens uw nieuwjaarsreceptie, jubileumavond of opening? Wilt u een huiskamerconcert organiseren of zoekt u een orkest dat uw koor kan begeleiden? TY Zeeuws kamerorkest verzorgt al meer dan tien jaar concerten, waarbij we de samenstelling van ons orkest op uw wensen aanpassen: een duo, kwintet of grote bezetting met blazers; strijkers gecombineerd met piano of een vocalist – alles is mogelijk. Tevens kunnen we een ensemble samenstellen met barokinstrumenten. 

Wijzigingen voorbehouden.